Delphia Yachts Benelux – BestBoats verhuist

2 jaar geleden

BestBoats en Delphia Yachts Benelux is per 26 juni 2017 verhuist naar een andere locatie. Wij zijn trots te kunnen melden dat wij een vaste partner zijn van Boulevard Nautique Roermond en ons ook met het kantoor aldaar zullen gaan huisvesten.

Boulevard Nautique is een drijvende botenshowroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten e werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten bij het publiek onder de aandacht te brengen.

Boulevard Nautique Roermond is gevestigd in Maashaven 4,op loopafstand van Europa’s grootste Designer Outlet en de historische binnenstad van Roermond.
De verkoophaven heeft een toegang tot de Maas waardoor eventueel direct een proefvaart kan worden gemaakt!

Bezoekadres:

Maashaven 4
6041 TB Roermond
Tel: +31- (0)475-743705
Website: www.bestboats.nl

U bent dagelijks van harte welkom tussen 10.00 -16.00 uur om bij ons langs komen om ons nieuwe kantoor en de drijvende botenshowroom te bekijken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Met vriendelijke groet,
Team BestBoats -Delphia Yachts Benelux