ROERMOND BOATSHOW | 14-15-16-17 september 2018

8 maanden geleden

TIJDENS DE ROERMOND BOATSHOW PRESENTEREN WIJ DE  DELPHIA BLUESCAPE 1200 | DELPHIA 1150 VOYAGE

       

Linssen Yachts en BestBoats introduceren nieuwe botenshow in Limburg

Vanaf dit jaar heeft Limburg er een nieuw evenement voor de watersport bij.
Van vrijdag 14 t/m maandag 17 september vindt de allereerste editie plaats van de Roermond Boat Show.
Vier dagen lang vormt verkoophaven Boulevard Nautique Roermond het decor voor deze nieuwe botenshow. Het initiatief voor de Roermond Boat Show komt van jachtbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht en BestBoats International Yachtbrokers uit Roermond.

Tijdens het evenement worden nieuwe en gebruikte jachten van diverse gerenommeerde merken gepresenteerd, met de mogelijkheid tot een proefvaart. Daarnaast zijn er diverse watersport-gerelateerde bedrijven aanwezig die hun maritieme producten en diensten aanbieden.

Uiteraard is ook Delphia Yachts Benelux van de partij en kunt u tijdens deze boatshow een Delphia 1150V en de Delphia BluEscape 1200 bezichtigen en zelfs proefvaren!

De Roermond Boat Show is van 14 t/m 17 september dagelijks te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Boulevard Nautique Roermond is gevestigd in Maashaven 4, op loopafstand van Europa’s grootste Designer Outlet waar in datzelfde weekend een speciaal VIP-event plaatsvindt.

Voor meer informatie over de deelnemende bedrijven en het programma van de eerste Roermond Boat Show klikt u hier!