De Delphia Yachts werf werd in 1990 opgericht door de broers, Piotr en Wojciech Kot, in 2015 vierde de werf haar 25-jarig bestaan, waarbij toewijding een sleutelrol heeft gespeeld. Delphia is hierdoor uitgegroeid tot één van de grootste scheepswerven in Centraal-Oost-Europa met een assortiment bestaande uit jachten tussen de 7 en 15 meter lang.

Nu verenigt Delphia, onder een gemeenschappelijke vlag, een aantal gepassioneerde mensen met hetzelfde idee: ervoor zorgen dat als je eenmaal zijn gebeten bent door het watersportvirus, dit altijd zo zal blijven.

Voor Delphia betekent watersport jachten bouwen om de golven te overwinnen en de wind na te jagen. Alles in harmonie met de schipper, zijn veiligheid waarborgen en te anticiperen op zijn daden. Alleen een echt jacht luistert naar de watersporter en past zich aan zijn vaardigheid. Alleen een “True Yacht” faalt nooit in nood en maakt dromen waar.

Onze jachten zijn de eenvoudigste manier om de passie voor het leven, ontworpen in de naleving van nautische standaarden ontwikkeld over ontelbare jaren tot stand te brengen en gebouwd met behulp van technologieën om compromisloze kracht door vakmanschap te waarborgen. Delphia legt daarbij haar focus op vaareigenschappen, productietechnologieën en ergonomisch ontwerp.

Contact

 


BestBoats International Yachtbrokers Office

Maashaven 4
6041 TB ROERMOND


Telefoon:
Email: delphia@bestboats.nl

Mede mogelijk gemaak: